ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА - кино „Арена“

Филми на екран в кино „Арена“ - ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Пълно ускорение


Сюжетът се фокусира както върху съперничеството между 'Ферари' и 'Форд', така и върху легендарното автомобилно състезание на пистата 'Льо Ман' от 1966-та година.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:

2D

IMAX 2D

Dolby Atmos


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 20:40ч.
Джуманджи: Следващо ниво


Spencer returns to the world of Jumanji, prompting his friends, his grandfather and his grandfather’s friend to enter a different and more dangerous version to save him.


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 16:00ч.
Шпионски бъркотии


Филмът представя историята на Ланс Стърлинг, който живее в света на високото напрежение в международния шпионаж. Той e готин, очарователен и умел, накратко – най-добрият таен агент в света. Безброй пъти той e спасявал света от разрушение и всеки път e правил това c неговия неповторим елегантен стил. Той e пълен c изобретения винаги, когато става дума за спасяването на Земята. B мисиите си разчита на изобретенията и джаджите на Уолтър, който e пълна противоположност на Ланс: тромав, интровертен, в отношенията c близките e доста труден, но същевременно интелигентен и научен гений. Изведнъж, когато се случват неочаквани събития, Уолтър и Ланс ще трябва да се доверят един на друг. Те започват да работят заедно по начин, по който никога не са го правили досега. Ако тази странна двойка не може да се научи да работи в екип, всички са в опасност. Ще успеят ли двамата толкова различни агенти да спасят света, преди да e станало твърде късно?

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 

3D


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 16:15ч., 19:30ч.
Соник: Филмът


Ченге в провинциалното градче Грийн Хилс ще помогне на таралежа Соник да избяга от правителството, което го преследва.


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 17:20ч.
Дивото зове


Куче от впряг се бори за оцеляване в дивата природа на Аляска. Преди това санбернарът Бък е откраднат от калифорнийския му дом и е продаден на тираджии в златотърсаческата територия Юкон в края на XIX век.


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 18:30ч.
Невидимия


Филмът разказва модерна приказка за вманиачаването на един гений, за изкривената представа за любов и притежание, и за насилието, което се крие спотаено в тъмните кътчета на човешката душа.


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 18:45ч., 21:20ч.
Блъдшот


Историята е за смъртоносно ранен войник, който е възкресен с помощта на революционни нанотехнологии, благодарение на които се сдобива със свръхсили.


Прожекции днес, 15.07.20 г. (сряда), от: 21:45ч.