ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА - кино „Арена“

Филми на екран в кино „Арена“ - ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Цар Лъв


Първият трейлър на Цар Лъв отваря вратите към „Лъвските земи“ изключително гръмко и с категоричната заявка, че продукцията няма да бъде една подобрена стара версия, а изключително вдъхновяващ и грандиозен претендент за новия филмов феномен на десетилетието…минимум. Невероятните визуални ефекти, постигнати с последните тенденции в кинематографичните технологии и придружени с най-разпознаваемата музика на всички времена, ни отвеждат пред Лъвската скала – символ на царственост и благородно потекло. Дали малкият Симба ще поеме царския трон на баща си – уважавания от всички Муфаса; и дали завистта и злобата в разочарования Скар ще победят пред справедливостта и естствения „кръговрат на живота“, ще видим сами в една от най-великите филмови адаптации Цар Лъв. Тимон и Пумба, прекрасната Нала, ехидните хиени и атрактивният Зазу ще бъдат само част от героите, които ще допринесат за вълнението да се сблъскаме с любимците ни от филма, а развръзката ще ни остави без дъх.


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 11:15ч., 12:30ч., 13:45ч., 15:00ч., 16:15ч., 18:45ч., 21:15ч., 17:30ч., 20:00ч., 22:30ч.
Ромео и Жулиета


Ромео и Жулиета

 

БАЛЕТ

 

Само на 20 и 21 ЮЛИ 2019г.

 

.

 

Спектакълът Ромео и Жулиетаl на Кралския балет ще бъде излъчен ексклузивно в салоните на Кино Арена на 20 и 21 юли. Програмата по кина и градове се обявява на сайта.

 

Билети вече се продават на касите в кината Арена, както и директно през сайта. Всеки гост на прожекциите от сезона на Кралската опера в Лондон получава комплимент от Кино Арена – малка бутилка вино и шоколадови лакомства за пълно удоволствие от преживяването на класическите шедьоври от сцената на Ковънт Гардън.

 

Прима-балетистите Матю Бол и Ясмин Нагди изпълняват ролите на влюбените Ромео и Жулиета във версията на Кенет МакМилан на великата романтична пиеса на Шекспир. Балетът включва зашеметяващи па-дьо-дьо танци и вълнуващи групови сцени, включващи спиращи дъха дуели. Ромео и Жулиета на МакМилан е изпълняване повече от 400 пъти от своята премиера през далечната 1965г. и е важна част от репертоара на Кралския Балет.

 

Хореография: Кенет МакМилан

Музика: Сергей Прокофиев

Диригент: Павел Сорокин

Балетисти: Ясмин Нагди, Матю Бол, Валентино Зукети, Гари Ейвис, Бенджамин Ела, Никол Едмондс.


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 16:00ч.
Сами вкъщи 2


Готови ли сте за нови и неочаквани лудории? Може би няма как да сте подготвени докрай, но гарантираме неприлична порция смях и очарование при срещата с незабравимите герои от Сами вкъщи 2. Филмът е продължение на блокбъстъра от 2016 година, който буквално взриви кината по света и у нас и разказа безкрайно готината история на Макс, Клои и останалите симпатяги от бандата.

 

Орлин Павлов отново „влиза в лапите“ на ексцентричния териер Макс и ни кани заедно да се забавляваме със Сами вкъщи 2  в кината Арена на 3D.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:

2D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 11:40ч., 13:30ч.
Анабел 3


Филмът се фокусира върху демоничната кукла, която вече е в ръцете на разследващите паранормални явления Ед и Лорейн Уорън. Микена Грейс ще изиграе ролята на Джуди Уорън, дъщеря им. Тя , заедно с двете и по-малки сестри ще попаднат в полезрението на куклата, веднага щом тя бъде внесена в дома им в стаята с артефактите.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 

2D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 22:10ч.
Играта на играчките: Пътешествието


Уди винаги е бил сигурен в своето място на този свят и в това, че негов приоритет е да се грижи за детето, на което принадлежи, независимо дали това е Анди или Бони. Един ден Бони донася нова играчка в стаята си – направеният от нея Виличко, който определя себе си като „боклук“, а не като играчка. Уди се нагърбва с отговорната задача да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка. Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди внезапно се отклонява, което му носи среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След годините, в които се е грижила сама за себе си, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ? порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това е последната им грижа.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:
3D

IMAX 3D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 11:00ч., 13:10ч., 15:20ч.
Вчера си е за вчера


Джак Малик се опитва да осъществи своя голям пробив певец и композитор от малък крайморски английски град. За съжаление успехът все му се изплъзва, въпреки постоянната и твърда подкрепа от страна на най-добрата му приятелка от детските години Ели. След странна катастрофа, Джак се събужда от кома и осъзнава, че любимите му Бийтълс... никога не са съществували.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 

2D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 16:00ч., 22:15ч., 19:45ч.
Спайдър-мен: Далече от дома


В новия филм приключенията на Спайдър-мен ще преминат извън границите на Америка.

Питър и приятели му заминават на екскурзия в Европа. Това е възможност за Питър да излезе за малко от костюма си на супергерой или поне той така се надява.

В продължението ще видим и Джейк Джиленхол като злодея Мистерио.


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 11:45ч., 14:20ч., 17:00ч., 19:40ч.
Ченге под наем


Детектив увлича шофьор на такси от уеб-веригата „Убър“ в нощ, изпълнена с приключения. Съвсем уравновесеният шофьор Стю качва детектив на средна възраст, който е по горещите следи на садистичен кръвожаден терорист. Ето че Стю изпада в беда и за да не пострада, трябва да използва ума си и да помага на своя пътник – едновременно с това и да се грижи за високия си рейтинг!

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА:

2D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 14:00ч., 18:30ч., 20:15ч., 22:20ч.
Анна


Под невероятната красота на модела Анна Полятова се крие тайна, която ще освободи нейните сила и умения, за да се превърне тя в най-опасния политически наемен убиец…

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:

2D


Прожекции днес, 21.07.19 г. (неделя), от: 17:50ч., 20:30ч.