ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА - кино „Арена“

Филми на екран в кино „Арена“ - ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Шпионски бъркотии


Филмът представя историята на Ланс Стърлинг, който живее в света на високото напрежение в международния шпионаж. Той e готин, очарователен и умел, накратко – най-добрият таен агент в света. Безброй пъти той e спасявал света от разрушение и всеки път e правил това c неговия неповторим елегантен стил. Той e пълен c изобретения винаги, когато става дума за спасяването на Земята. B мисиите си разчита на изобретенията и джаджите на Уолтър, който e пълна противоположност на Ланс: тромав, интровертен, в отношенията c близките e доста труден, но същевременно интелигентен и научен гений. Изведнъж, когато се случват неочаквани събития, Уолтър и Ланс ще трябва да се доверят един на друг. Те започват да работят заедно по начин, по който никога не са го правили досега. Ако тази странна двойка не може да се научи да работи в екип, всички са в опасност. Ще успеят ли двамата толкова различни агенти да спасят света, преди да e станало твърде късно?

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 

3D


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 13:40ч.
Лоши момчета завинаги


Маркъс Бърнет вече е инспектор, а Майк Лаури е в криза на средната възраст. Те се обединяват отново, когато албански наемник, чийто брат са убили, им обещава важен бонус.

 


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 14:00ч., 17:10ч., 20:45ч.
Доктор Дулитъл


Робърт Дауни Джуниър вдъхва живот на един от най-колоритните и енергични образи в литературата и превръща дългоочакваната продукция Доктор Дулитъл в ярко преосмисляне на класическата приказка за човека, който може да говори с животни.

Седем години след като е загубил съпругата си, ексцентричният д-р Джон Дулитъл, известен лекар и ветеринар на кралицата на Англия Виктория, е изолиран зад високите стени на имението „Дулитъл“ единствено в компанията на любимите си екзотични животни. Но когато младата кралица (Джеси Бъкли) се разболява тежко, на Дулитъл му се налага да предприеме опасно пътуване към митичен остров в търсене на вълшебно лекарство.  Възвръщайки остроумието и смелостта си, той се сблъсква със стари противници и открива нови чудати създания, а пътуването се превръща в най-епичното приключение на живота му.

Към смелото пътешествие на Доктор Дулитъл се присъединява младият и самоназначил се за негов чирак Хари Колет (Дюнкерк), както и нестандартната група от неговите приятели животните, сред които тревожна горила, ентусиазирана, но с не много развит интелект патица,  дует цинични щрауси, екзалтирана полярна мечка и решителен папагал, който служи като най-доверен съветник на Дулитъл.

Във филма участват още Антонио Бандерас (Непобедимите 3, Маската на Зоро), Майкъш Шийн (Пасажери), носителят на „Оскар“ Джим Броудбент (Легендата за Тарзан, Облакът Атлас) и др.

Режисьор на филма е носителят на „Оскар“ Стивън Гейгън (Трафик), а продуценти са Джо Рот, Джеф Кирхенбаум и Сюзън Дауни. Изпълнителни продуценти на филма са Робърт Дауни Джуниър, Сара Брадшоу (Господарка на злото, Мумията) и Закари Рот (Господарка на злото 2).

Доктор Дулитъл идва в кината на 17 януари на 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 12:20ч.
Малки жени


Нов прочит на романа за четирите сестри Марч - в края на 19 век - тяхното съзряване от детството към превръщането им в жени в тежките времена след Гражданската война.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 15:50ч.
Хищни птици


Харли Киун вече се е разделила със своя любим, лошото момче на Готъм сити Жокера. Тя може да е сама, но далеч не е самотна. Все пак има дружки като останалите Хищни птици. В нейната банда са още Ловецът и Черното канарче. Трите ще се сблъскват с безмилостния бос на престъпността Черната маска.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 19:00ч., 21:15ч.
Червената обувчица и седемте джуджета


Принцовете, превърнати в джуджета търсят червените обувки на дамата, за да развалят магията, но това няма да е лесна задача.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 12:00ч., 14:15ч., 16:15ч.
Ема


Историята се развива през 1815 г. и следва младата Ема. Тя живее заедно с баща си, в тяхното луксозно имение, където се радва на безгрижния и богат живот. Като доста ярка млада дама, тя винаги има любопитно око за случващото се около нея, въпреки че дългогодишният приятел на семейството мистър Найтли, често хвърля критики за нейното поведение. Тя е жена, която обича да се меси в любовните отношения на социалния си кръг и да действа като добрата сватовница. Красива, умна и богата решава всичко в малкия си сънливото си селище.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 14:30ч.
Островът на фантазиите


Енигматичният г-н Рурк сбъдва потайните мечти на гостите си - късметлии да спечелят почивка в луксозен, но доста отдалечен тропически курорт. Фантазиите обаче се превръщат в кошмар и гостите трябва да разрешат загадката на острова, за да се спасят.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 16:45ч., 18:30ч., 22:00ч.
Соник: Филмът


Ченге в провинциалното градче Грийн Хилс ще помогне на таралежа Соник да избяга от правителството, което го преследва.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 11:00ч., 13:10ч., 15:15ч., 17:20ч., 19:30ч., 21:40ч.
Ятаган


За да се спаси от уволнение, полицейски инспектор набеждава квартален нехранимайко за международен терорист, но е принуден да влезе в неочаквана комбина с жертвата си и двамата създават стройна схема за източване на пари от некомпетентната държавна администрация.

С участието на: Мариан Вълев, Евгения Калканджиева, Ивайло Драгиев, Любомира Башева, Васил Василев Зуека, Китодар Тодоров, Георги Стайков, Стефан Денолюбов, Невена Бозукова, Силвия Станоева. Със специалното участие на Ники Кънчев, Любомир Нейков и Ники Илиев

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ: 

2D


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 18:15ч., 19:45ч.
Дивото зове


Куче от впряг се бори за оцеляване в дивата природа на Аляска. Преди това санбернарът Бък е откраднат от калифорнийския му дом и е продаден на тираджии в златотърсаческата територия Юкон в края на XIX век.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 11:45ч., 13:30ч., 15:40ч., 17:45ч., 20:00ч., 22:10ч.
Милост


Драматичната история ще проследи първия случай на Стивънсън по делото на Уолтър МакМилан, осъден на смърт за престъпление, което не е извършил.


Прожекции днес, 23.02.20 г. (неделя), от: 20:20ч.