ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА - кино „Арена“

Филми на екран в кино „Арена“ - ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Angry Birds: Филмът 2


The flightless birds and scheming green pigs take their beef to the next level.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 14:00ч., 19:20ч.
Джуманджи: Следващо ниво


Spencer returns to the world of Jumanji, prompting his friends, his grandfather and his grandfather’s friend to enter a different and more dangerous version to save him.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 18:30ч., 14:20ч.
Лоши момчета завинаги


Маркъс Бърнет вече е инспектор, а Майк Лаури е в криза на средната възраст. Те се обединяват отново, когато албански наемник, чийто брат са убили, им обещава важен бонус.

 


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 15:20ч., 21:30ч.
Островът на фантазиите


Енигматичният г-н Рурк сбъдва потайните мечти на гостите си - късметлии да спечелят почивка в луксозен, но доста отдалечен тропически курорт. Фантазиите обаче се превръщат в кошмар и гостите трябва да разрешат загадката на острова, за да се спасят.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 17:00ч., 20:20ч.
Дивото зове


Куче от впряг се бори за оцеляване в дивата природа на Аляска. Преди това санбернарът Бък е откраднат от калифорнийския му дом и е продаден на тираджии в златотърсаческата територия Юкон в края на XIX век.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 16:15ч.
Блъдшот


Историята е за смъртоносно ранен войник, който е възкресен с помощта на революционни нанотехнологии, благодарение на които се сдобива със свръхсили.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 20:50ч., 18:00ч.
Интерстелар


Докато времето ни на Земята изтича, екип от изследователи се заема с най-важната мисия в историята на човечеството: пътуване извън познатата галактика, за да разбере дали сред звездите има бъдеще за хората.


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 17:30ч.
Диви и щастливи


Боряна е разведена и недоволна от себе си жена, която се лута в настоящето. Животът й напълно се обърква, когато решава да помогне на гаджето си Цветан. Той е съмнителен тип, но Боряна е заслепена от любов и най-вече се страхува да остане сама. „Заема“ 30 хиляди лева от сейфа на богато английско семейство, за което работи, с идеята да ги върне преди някой да забележи. Действията ? пораждат ефекта на снежната топка. „Без да иска“ отвлича сина на богаташите Мартин (Базил Айденбенц) и въвлича най-добрата си приятелка Мила (Луиза Григорова-Макариев) в цялата история. Последва ураган от импулсивни решения и двете жени се оказват на пътя към Варна с отвлечен мъж на задната седалка на кола, торба с откраднати пари и ченгетата по петите им. Планът им е да занесат парите на Цветан, а той да им помогне да напуснат страната. По пътя обаче двете жени преоткриват себе си и разбират какво е нужно, за да бъдат щастливи.

С лек  и свеж тон филмът засяга темите за приятелството и любовта, за предаността, за правото на избор и за това, че всеки заслужава щастие, но трябва да се потруди за него.

ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ:

2D


Прожекции днес, 05.07.20 г. (неделя), от: 21:10ч., 14:45ч.