ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА - кино „Арена“

Филми на екран в кино „Арена“ - ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Тенет


В борбата си за спасението на света от Трета световна война, Героят е въоръжен само с една кодова дума – „Тенет“. Мисията му го въвлича в мътните и опасни води на международния шпионаж, но това, пред което се изправя е извън реалното време, нещо напълно непознато. 


Прожекции днес, 23.09.20 г. (сряда), от: 20:45ч.
След сблъсъка


Хардин Скот (Хироу Файнс Тифин) и Теса Йънг (Джоузефин Лангфорд) преживяват раздялата си. И докато Хардин залита към някои лоши навици, Теса, въоръжена с нова увереност, започва стажа на мечтите си - в издателската компания 'Ванс'. Именно там тя среща красивия Тревър (Дилън Спраус), който е точно такъв тип мъж, от какъвто Теса има нужда - умен, забавен, красив и отговорен. Тя обаче не може да спре да мисли за Хардин. В крайна сметка, той е любовта на живота ? и - въпреки всичките им неразбирателства - Теса не може да отрече привличането, което изпитва към него. Иска ? се да загърби миналото, но това не е толкова лесно... Напук на възходите и паденията, успехите и грешките, Хардин и Теса ще се борят да бъдат заедно, дори самата Вселена да е против.


Прожекции днес, 23.09.20 г. (сряда), от: 16:15ч., 18:45ч., 21:10ч.
Мулан


Сюжетът на филма разказва за императора на Китай, който издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията, за да защитава страната от нашествията на севера. Тогава Хуа Мулан, най-голямата дъщеря на уважаван войн, предприема стъпки, за да заеме мястото на болния си баща. И така, още от първите кадри на Мулан ни превзема автентичната атмосфера на величествения Китай. Традиционно облекло, приказни градини, царствен дух и непренебрежими семейни закони посрещат задаващото се размирно време.

Изживейте легендата в кината Арена на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия.


Прожекции днес, 23.09.20 г. (сряда), от: 19:00ч., 21:45ч., 16:30ч., 18:00ч., 20:30ч.
Войната с дядо


10-годишния Питър обожава да си стои в стаята. Любимият му до този момент дядо обаче, решава да се премести в къщата на семейството и по лоши стечения на обстоятелствата, стаята на малкия Питър е отредена за дядото, който от любимец се превръща в ужасен враг. Момчето е решено да приложи коварен план, включващ много пакости, за да си върне личното пространство.


Прожекции днес, 23.09.20 г. (сряда), от: 16:40ч., 18:30ч., 21:30ч.
Скуби-Ду!


Скуби-Ду и познатата ни банда детективи ще разплетат най-мистериозната мистерия.


Прожекции днес, 23.09.20 г. (сряда), от: 16:00ч., 17:20ч., 19:30ч.