ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Книжарница „Сиела“

Книжарница „Сиела“ е най-голямата книжарница на територията на град Стара Загора.

Kнижарница „Ciela Books & Music”е най-голямата книжарница на територията на град Стара Загора и е част от най-бързоразвиваща се книжна верига у нас.

Тук се предлагат над 10 хиляди заглавия от вашите любими автори, чуждоезикова литература, разнообразна учебна литература, както и специализирана литература (право, икономика, медицина). Изключително разнообразие има от настолни игри, пъзели и играчки.

Книжарница „Ciela Books & Music” е помислила и за малчуганите. Тук децата могат да открият книгите, с които да се потопят в приказният свят на любимите си герои и да изживеят невероятни приключения.

В книжарницата се намира единственият в града музикален щанд, предлагащ различни стилове музика, филми ( CD, DVD, BLUE RAY).

Целогодишно се повеждат много промоции и игри с клиентите, представяния на книги и срещи с български автори. Могат да се закупят и подаръчни ваучери подходящи за всеки празник!

Екипът на Книжарница „Ciela Books & Music” се старе да създаде уютна атмосфера за своите малки и големи клиенти и ви очаква с усмивка.