ПАРК МОЛ СТАРА ЗАГОРА

Jumbo

През 1986г. в Атина, Гърция е създаден първият по рода си магазин за детски стоки и играчки наречен "Jumbo". Идеята и концепцията на магазина е да доставя радост, забавление и безгрижие на своите малки и големи посетители.

Благодарение на многобройните си и разнообразни артикули не след дълго "Jumbo" набира признание и почитатели от цял свят.

Днес, години по-късно, ние оставаме в сърцата на малки и големи, благодарение на безкомпромисното ни обслужване, конкурентните цени, многобройният асортимент от артикули и най вече заради желанието ни да доставяме радост и щастие у най-малките, а именно децата.

Огромното разнообразие от игри за всички възрасти и вкусове, бебешки и детски продукти, канцеларски материали, сезонни декорации и огромно разнообразие от различни стоки за бита и домакинството са само една малка част от съкровищата, които ще намерите в "Jumbo".

"Jumbo" безспорно е най-голямата верига хипермаркети за играчки и детски стоки в Европа, като разполагаме с над 63 магазина и над 3000 квалифицирани служители.

Верни на нашата оригинална визия и концепция, "Jumbo" ще продължи да бъде до теб и семейството ти за да раздаваме усмивки, щастие и радост, особено сега, когато се нуждаем повече от всякога!